Design by Nahkaamo

Nahkaamon mallistoista vastaa neljä eri suunnittelijaa omilla tuotemerkeillään. Heistä jokaista yhdistää nahka, eli kaikki Nahkaamon mallistot ovat valmistettu aidosta nahasta. Nahkaamon katon alla työskentelee gTIE, Rentome, Sonck ja Torleif.

gTIE by Nahkaamo

Suunnittelija Jenni Ahtiainen perusti miesten ja naisten asusteita toteuttavan gTIEn vuonna 2007. gTIEn koruja ja kaulavaatteita on nähty eri muusikoiden päällä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. gTIE on koristanut perinteisten kravattien tilalla mm. Linnan juhlissa mm. Duudsonien ja Ville Valon kauloja. Hänen merkittävimpiä asiakkaitaan ovat olleet Marilyn Manson, Bono ja Snoop Dogg. Jennin uusin innovaatio on Deafmetal-kuulokojekorut, jotka hän ideoi kuulovammaisille ja toi markkinoille syksyllä 2018.

Rentome by Nahkaamo

Rentomen luoja ja omistaja Hanna Väinölä on suunnitellut kierrätetyistä aikakauslehdistä, sarjakuvista, nuoteista ja kartoista tehtyjä tuotteita vuodesta 2011. Täysin yksilöllisten tuotteiden lisäksi yritystuotteet ovat kuuluneet Rentomen valikoimaan alusta asti ja niitä on valmistettu mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle, PAM:lle, Martelalle, eri kaupungille ja kunnille, Casino Helsingille ja monelle muulle pienelle ja isolle yritykselle.

Sonck by Nahkaamo

Sonck-nahkatuotteet ovat tatuointitaiteilija Säde Sonckin käsialaa. Säde on toiminut viisitoista vuotta tatuoijana ja sinä aikana hän on kiertänyt maailmaa voittaen palkintoja ja toteuttanut rakkaudella kuvia iholle. Nahkaamon tallissa hän kuvittaa ihon lisäksi myös nahkalle.

Torleif by Nahkaamo

Thomas “Tor-Leif” Granlund valmistui vaatetusalan artesaaniksi vuonna 2016. Hänen inspiroituu riimuista, viikingeistä ja fantasioista. Tuotteissaan Thomas tuo esille tarinallisuutta, luonnollisuutta ja luo mielellään vanhasta uutta.