NAHKAAMON IDEA

Nahkaamo on vuonna 2017 perustettu nahka-alan yritys, jota ohjaa yksilölliset ja ihmistä kunnioittavat arvot. Nahkaamo on syntynyt nahka- ja hoiva-alalla toimivien ammattilaisten halusta suunnitella kauniita ja käytännöllisiä tuotteita muoti- ja sisustusmaailmoihin.

Nahkaamo myy valmiita vuotia (mm. lehmää, lammasta, poroa ja sikaa)  ja valikoimiimme kuuluu myös Nahkaamon tallin omien suunnittelijoiden suunnittelemia malleja. Voit ostaa sekä vuotia, että malleja verkkokaupastamme, lisäämme sinne tuotteita kevään aikana. Mallistoissamme on mm. asusteita, sisustustavaroita, koruja ja hyvännäköisiä apu- sekä tukivälineitä. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita sekä kuluttajille, että liikelahjoja yrityksille.

ARVOT

Nahkaamo haluaa muuttaa perinteistä käsitystä muotimaailman pinnallisuudesta ja ulkonäköön keskittyvästä liiketoiminnasta. Haluamme muokata mielikuvia muotilehtien nukkemaisista vartaloista oman peilikuvan näköiseksi. Muodin tulee olla oikean ihmisen näköistä käyttömuotia, joka kaunistaa ja helpottaa ihan jokaisen olemista ja elämistä.

Teemme töitä yhdessä niin kehitysvammaisten kuin terveiden ihmisten kanssa. Jokainen meistä on yksilöllisesti oma persoonansa ja samat eroavaisuudet haluamme nostaa esille kaikessa mallistokuviemme kuvamateriaalissa. Meitä on moneksi ja olemme silti kaikki yhtä arvokkaita ja tärkeitä.

IHMISET

Talossa toimii tällä hetkellä neljä suunnittelijaa, kaksi kaupallisen alan osaajaa, yksi hoiva-alan ammattilainen ja auttavina käsipareinamme työskentelee viisi erityistä tukea vaativaa ihmistä. Nahkaamossa jokainen talja on oma yksilönsä siinä, missä jokainen työntekijämme on oma yksilöllinen tarinansa.

TAVOITE

Nahkaamon toiminta-ajatus on normaalin yritystoiminnan puitteissa kannustaa ihmisiä tekemään töitä toistensa kanssa tasavertaisina terveydentilasta tai henkisestä kapasiteetista riippumatta. Tavoitteemme on tehdä yhdessätyöskentelystä arkitasolla mielekästä, eikä vain tavoitella päämäärää. Nahkaamossa on mielekäs työilmapiiri ja työntekijät tuntevat olonsa tärkeäksi ja arvokkaaksi osaksi työyhteisöä. Meillä on mukavaa töissä!

Järjestämme myös pajakurssitoimintaa erityisryhmille, kuten autisteille ja päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä koulutuksia yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa.