NAHKAA – MATERIAALIA TEKIJÖILLE

Nahkaamo on monipuolinen, palveleva, nopea ja tehokas nahkapaikka, todellinen käsityöläisten, askartelijoiden ja ammattilaisten unelmapaikka. Valikoimasta löytyy nahkaa tekijöille, pienistä paloista kokonaisiin vuotiin. Meiltä saat ostaa nahkaa juuri sen verran kun kerralla sitä tarvitset. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia, eri vahvuisia ja -värisiä nahkoja. Voit pian ostaa nahkaa suoraan verkkokaupastamme. Halutessasi nyt ostaa nahkaa ota meihin yhteyttä >>.

NAUDANNAHKAA

Naudannahka valikoimamme on laaja, niin väreiltään kuin vahvuuksiltaankin. Vahvuudet naudannahassa asettuvat välille 0,7mm – 2,2 mm. Värivalikoima on runsas – KYSY toivomaasi väriä / sävyä. Naudannahan hinta on nahasta riippuen 5€ – 8€ neliöjalalta.

LAMPAANNAHKAA

Osta nahkaa

Lammasnappa on erittäin hienoa ja ohutta nahkaa, joka sopii moniin tarkoituksiin.

Lammasnappa valikoimassamme on tällä hetkellä saatavilla väreinä musta, antiikinruskea, nutria sekä upeita kuviollisia / rei’itettyjä nahkoja. Nahat ovat vahvuudeltaan 0,5 mm. Kuvioidut nahat löydät myös kohdasta ERIKOISNAHAT.

Lammasnapan hinta, nahasta riippuen asettuu välille 8 € – 12 € neliöjalalta. Kokonaisen vuodan koko on pääsääntöisesti välillä 5-6 neliöjalkaa.

SIANNAHKAA

Osta nahkaa

Sikanappa on kestävä ja legendaarinen, monikäyttöinen nahka.

Sikanappamme / -mokkamme on vahvuudeltaan 0,7 – 0,9 mm. Värivalikoimassa tällä hetkellä saatavilla harmaa, sinertävä harmaa, vihertävä harmaa, ruskea ja musta.

Sikanapan hinta on 5€ neliöjalalta ja kokonaisen vuodan koko on noin 8 neliöjalkaa.

Sikanappa / -mokka on lujaa ja ohutta nahkaa!

ERIKOISNAHKAA

Osta nahkaa

Nahkaamolla on tarjolla myös mielettömän upeita erikoisnahkoja. Pääsääntöisesti nämä nahat ovat vasikkaa, lammasta, sikanappaa tai nautaa. Erikoisnahkoja saat joko kokonaisina vuotina tai halutessasi myös pienempinä paloina (2ft2, 1ft2, 1/2ft2 tai 1/4ft2). Vuotien koot vaihtelevat 5 – 7 neliöjalkaa ja hinnat asettuvat välille 45 € – 120 € / vuota. Pienempien palojen hintahaarukka on 10-12 € / ft2.

Kysy lisää info(@)nahkaamo.fi tai puhelimitse 050 512 2495.

NAHKAVUODAT

Osta nahkaa

Meiltä voi tilata kokonaisia nahkavuotia. Valikoimassamme on aina härän, lampaannapan ja siannapan vuotia. Lisäksi valikoimassamme on laajasti erikoisvuotia, jotka ovat kuvioituja ja muuten erityisesti käsiteltyjä. Saat aina halutessasi näistä lisätietoa.

NAHKAPALASET

Osta nahkaa

Voit tilata kaikkia valikoimamme nahkoja myös paloina, juuri sellaisen määrän kuin tarvitset. Valikoimassamme on useita valmiita palakokoja, mutta voit kertoa meille myös toiveesi palojen koosta ja me leikkaamme sen Sinulle toiveittesi mukaan. Värivalikoima on erittäin laaja.

Voit pian ostaa nahkapaloja suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä ota yhteyttä info(@)nahkaamo.fi tai 050 512 2495.

NAHKALAJITELMAT

Osta nahkaa

Voit tilata Nahkaamosta valmiita nahkalajitelmia. Meillä on kaupassa valmiita vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Voit myös kertoa oman tarpeesi lajitelmalle ja me teemme sen Sinulle räätälöidysti.

Voit pian ostaa nahkalajitelmia suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä ota yhteyttä info(@)nahkaamo.fi tai 050 512 2495.

MEISTILEIKATUT KUVIOT

Osta nahkaa

Nahkaamosta voit tilata myös meistileikattuja naudannahka kuvioita. Valikoimassamme on erilaisia ja -kokoisia kuvioita ja värit saat tietenkin valita itse.

Voit pian ostaa kuvioita suoraan verkkokaupastamme. Tällä hetkellä ota yhteyttä info(@)nahkaamo.fi tai 050 512 2495.