NAHKAVUODAT

Meiltä voi tilata kokonaisia nahkavuotia. Valikoimassamme on aina härän, lampaannapan ja siannapan vuotia. Lisäksi valikoimassamme on laajasti erikoisvuotia, jotka ovat kuvioituja ja muuten erityisesti käsiteltyjä. Saat aina halutessasi näistä lisätietoa. Julkaisemme kuvia ja tietoja erikoisnahoista aina sosiaalisessa mediassamme.

Kun haluat hankkia kokonaisen vuodan, ota meihin yhteyttä info(@)nahkaamo.fi ja KYSY lisää.
Valitaan yhdessä juuri Sinulle sopiva nahkavuota!

Naudan vuota

Vuotien koot vaihtelevat. Kokonaiset vuodat ovat pääsääntöisesti 40 – 80 neliöjalkaa. Nahan vahvuus on noin 0,8 – 1,1 mm. Vuotien värivalikoima on laaja ja halutessasi saat tilattua meiltä värikartan, kun haluat hankkia kokonaisen vuodan.

Kyseisen nahan käyttömahdollisuudet ovat laajat – sitä käytetään niin isoihin verhoilutöihin kuin laukkujen / kenkien valmistukseenkin.

Lammasnappa vuota

Vuotien koot asettuvat pääsääntöisesti välille 6-9 neliöjalkaa. Nahan vahvuus on noin 0.6 – 0.9 mm. Lammasnappa vuotien värivalikoimasta löytyy sävyjä ruskean ja vihertävän sävyisistä mustaan. Myös nupukkipintaista mustaa on tarjolla.

Vuotakaupoissa voit tilata näytepalat meiltä.

Lampaan nappaa käytetään pääsääntöisesti pukinenahkana. Myös koristeluihin nahka soveltuu hyvin.

Sikanappa vuota

Vuotien koot vaihtelevat pääsääntöisesti välillä 7-12 neliöjalkaa. Nahan vahvuus on noin 0.8 – 1 mm. Sikanappa vuotia on tarjolla mustan lisäksi vaalean ruskean, sinisen, vihertävän ja harmaan sävyjä.

Vuotakaupoissa voit tilata meiltä näytepalat.

Sikanappa on erittäin kestävää ja edullista nahkaa, jonka käyttömahdollisuudet ovat laajat – laukuista kenkien vuoriin ja koristeisiin / koruihin.